Prikkel Projecten

Hier ben ik trots op!

Toeval of niet, maar mijn klanten hebben allemaal een bedrijf of baan waar ze helemaal voor gaan. Het is heerlijk om met zulke gemotiveerde mensen samen te werken. Over en weer inspireren we elkaar. De resultaten deel ik met trots.

Een project naar mijn ♥

April 2017 – Een website voor Coop Sint Jan

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • Structuur
 • Content
 • Fotografie
 • Webdesign

De winkel in Leenderstrijp is voor mij pure nostalgie. Als klein meisje deed ik er boodschappen voor mijn moeder ‘op de pof’. De winkel bestaat al meer dan 100 jaar, maar is nog altijd springlevend. Sinds kort is Wilma er de nieuwe kruidenier. Zij gaf de historische winkel weer nieuwe energie, en ik mocht daar een website bij maken. Heerlijk om van dichtbij betrokken te zijn bij zo’n gaaf project. Ga maar eens een kijkje nemen bij Coop Sint Jan, dan snap je wat ik bedoel.

Als muziek in mijn oren

April 2017: Nieuwe website voor Eric Jaspers

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • Zoekwoordonderzoek
 • Tekstontwikkeling (content)
 • Site structuur en webdesign

Eric ken ik al mijn hele leven. Een muzikale jongen met een goed gevoel voor humor. Naast zanger is hij ook muzikant en producer, maar dat laatste weet nog niet iedereen. Dus werd het tijd voor een goede website waarop al Eric’s muzikale talent de ruimte krijgt. We hebben er lang aan gewerkt om elke letter op de juiste plek te krijgen, want Eric is een perfectionist. En dat kan ik wel waarderen. Het resultaat mag er zijn; laat het feest maar beginnen!

Leren van elkaar

Maart 2017 – een nieuwe website voor Ambient Learning & Development

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • zoekwoordonderzoek
 • content ontwikkelen

Peter is een gedreven expert op het gebied van leren en ontwikkelen. Een man met een goed verhaal. Hij vertelt het vol passie, maar kreeg het zelf niet op papier. Dus belde hij mij, en we gingen aan de slag. Het resultaat vind je op zijn website.

Het leuke is: door me te verdiepen in Peters visie op leren, ontdekte ik waarom ik mijn werk zo leuk vind. Ik leer elke dag, ook weer van deze opdracht. Zo’n baan gun ik iedereen.

Heel veel succes Peter!

Verrassend veelzijdig

November 2016 – nieuwe naam en website voor Winkelcentrum Langstraat

Bijdrage Prikkel Teksten:verrassend-veel-logo

 • meedenken over naam
 • ontwikkelen sitestructuur
 • ontwikkelen content

Winkelplein De Langstraat in Leende, ik dacht dat ik het wel kende. Tot ik er op uitnodiging van Klaas en Ineke eens langs ging om mee te denken over de naam en presentatie van deze bruisende club ondernemers. Toen ontdekte ik dat de tijd daar nooit stil staat.

Er zaten verrassend veel winkels die ik nog niet kende. Verrassend veel bedrijven met een mooie collectie op het gebied van huis, tuin en vrije tijd. Ik raakte niet uitgekeken!

En sinds deze maand hebben deze bevlogen ondernemers een hele nieuwe naam & uitstraling: Verrassend Veel. Voor het inrichten van huis, tuin en vrije tijd. Ik heb nu alweer zin om er te gaan winkelen.

Het iPhone ziekenhuis

September 2016: Content ontwikkelen voor website iPhoneRepair Thorn

Bijdrage Prikkel Teksten:officiele-logo-nieuw-300x300

 • Actualiseren zoekwoordonderzoek
 • Meedenken over site-structuur
 • Ontwikkelen content

Nooit gedacht dat iPhone-reparatie met zo veel passie gepaard kon gaan. Maar dat is dus wel het geval. Althans: bij iPhoneRepair Thorn. Tijdens onze eerste kennismaking vertelde eigenaar Luc Paquay over zijn achtergrond als IC verpleegkundige. En over de overeenkomsten daarvan met zijn huidige werk, het repareren van iPhone, iPad, MacBook en iMac. Hij vertelde: “Op de IC is een patiënt volledig van de buitenwereld afgesneden. Net als iemand met een kapotte iPhone.” Mooi om iemand zo gedreven aan het werk te zien. En fijn om zo’n adresje te kennen. Voor mij is Thorn maar een klein halfuurtje rijden.

Bloggen: mijn nieuwe hobby

Mei 2016: Redigeren en optimaliseren blog Karin Verhoog

Bijdrage Prikkel Teksten:Blog

 • Zoekwoordonderzoek(je)
 • Redigeren en optimaliseren van bestaande tekst

Iemand die zo bevlogen met fotografie bezig is als Karin, kan er uren over praten. Een blog mocht daarom niet ontbreken op haar nieuwe website.

Karin leverde de input en de basistekst, ik mocht het overgieten met mijn ‘prikkel-sausje’. Daarmee was het eerste fotografie-blog een feit. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Tekst en fotografie: de perfecte combinatie

April 2016: Nieuwe website voor Karin Verhoog Fotografie

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • ZoeKarin Verhoog Fotografiekwoordonderzoek
 • Meedenken over de structuur
 • Tekstontwikkeling

Ergens eind 2015 raakten we in gesprek, Karin en ik. Over haar vak, fotografie. Over haar manier van werken met Beloved | Moment Design. En hoe ze daarmee natuurlijke, spontane foto’s maakt die echt iets in je los maken. Dit alles wilde ze graag terugzien in haar nieuwe website. Wat een mooie opdracht!

Karin gaf me veel ruimte om mee te denken en alle vrijheid bij het schrijven van haar content. Heerlijk! We voelen elkaar goed aan en werden beide steeds enthousiaster. Nu de website af is, zijn we allebei supertrots op het resultaat.

Neem een kijkje op www.karinverhoog.nl en je zult zien: deze foto’s komen écht binnen.

Zit met Pit! in het nieuws

Maart 2016: Follow up nieuwsitem Zit met Pit!Mailing tabletnek

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • Mee stuiteren nadat de cameraploeg vertrokken was 🙂
 • Actie uitwerken naar aanleiding van publiciteit

Op een mooie dag in maart was ‘de tabletnek’ ineens in het nieuws. Veel landelijke kranten schreven er een artikel over en Yolanda werd als deskundige geïnterviewd. Het RTL nieuws besloot er een nieuwsitem te wijden en stuurde een cameraploeg naar Leende. Wat een geweldige kans om heel Nederland kennis te laten maken met Zit met Pit!

Nadat de opnames klaar waren (en wij uitgestuiterd), besloten we een vervolgactie op touw te zetten. Binnen een paar dagen ontwikkelden we een mailing over de tabletnek. Dankzij een geweldig idee van onze vormgever werd het een juweeltje van een mailing.

Een sportief begin van 2016

Februari 2016: Nieuwe website voor Fit inn&out

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • Meedenken over de structuurFit inn&out
 • Tekstontwikkeling

De bakfiets van Gerbert is hier in Leende een bekende verschijning. Een tijdje geleden parkeerde hij hem bij mij voor de deur, en gingen we aan de slag met zijn nieuwe website. Wát een enthousiasme zit er in die man, echt geweldig. Het vak van Personal Trainer is hem dan ook op het lijf geschreven. Het was leuk om zijn energie te vertalen naar een frisse nieuwe website. Het kan haast niet anders of heel Heeze-Leende-Sterksel doet binnenkort mee aan zijn bootcamp of kickbokslessen. Ik zou zeggen: ga es een kijkje nemen: www.fitinnout.nl.

Tekstredactie website Wikkelwijs 

Januari 2016: Een frisse start voor Wikkelwijs

Bijdrage Prikkel Teksten:Logo Wikkelwijs

 • Zoekwoordonderzoek
 • Tekstredactie en optimalisatie

Na brede kennis en ervaring te hebben opgedaan, opende Lisette in januari 2016 haar eigen onderwijspraktijk. Daar hoort natuurlijk een mooie website bij. Ze vroeg mijn hulp bij de teksten, zodat deze zowel haar doelgroepen als de zoekmachines zouden aanspreken. Een inspirerend werkje met een buitengewoon gaaf resultaat. Heel veel succes Lisette!

Content website Advocatenkantoor Eijking

December 2015: Advocatenkantoor in een nieuw digitaal jasje

Bijdrage Prikkel Teksten:Advocatenkantoor Eijking, Naarden

 • zoekwoordonderzoek
 • nieuwe invulling van de site-structuur
 • tekstontwikkeling

Eric is een advocaat zonder poespas. Zijn transparante werkwijze weerspiegelt zijn persoonlijkheid. Dit wilde hij graag in zijn website tot uitdrukking laten komen. Prikkel Teksten deed onderzoek naar relevante zoektermen en verwerkte deze in nieuwe teksten voor het bestaande design. Het resultaat: een originele, effectieve website die recht doet aan dit toegankelijke Gooische advocatenkantoor.

Website Zit met Pit!

Oktober 2015: Totale make-over voor Zit met Pit!www.zitmetpit.nl

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • meedenken over de structuur
 • tekstontwikkeling
 • tekstredactie

Kinderen en computers, het lijken soms wel twee magneten. Onze jeugd brengt daardoor steeds meer tijd zitten door, iets wat tot ernstige lichamelijke problemen kan leiden.

Zit met Pit! is een innovatief lesprogramma voor kinderen vanaf 8 jaar, gericht op het aanleren van een goede (werk)houding en een gezonde balans tussen zitten en bewegen.

Het lesprogramma is ontwikkeld vanuit een ideaal, aangevuld met de nodige deskundigheid, passie en creativiteit. Prikkel Teksten verzorgde – met dezelfde gedrevenheid – teksten voor de nieuwe website; een feestje om aan te werken!

Ik ben ontzettend trots op het resultaat van deze mooie samenwerking.