Prikkel Projecten

Hier ben ik trots op!

Toeval of niet, maar mijn klanten hebben allemaal een bedrijf of baan waar ze helemaal voor gaan. Het is heerlijk om met zulke gemotiveerde mensen samen te werken. Over en weer inspireren we elkaar. De resultaten deel ik met trots…

Ken je dat verhaal van die loodgieter die thuis een lekkende kraan heeft? Ik ben die loodgieter! Met liefde en plezier werk ik aan de teksten en websites van mijn opdrachtgevers, maar mijn eigen website updaten? Dat komt er maar niet van. Gelukkig ben ik nog steeds heel trots op de hieronder genoemde projecten. Wil je weten waar ik nu mee bezig ben? Check dan mijn LinkedIn-pagina of stuur me een berichtje.   

Een project naar mijn ♥

April 2017 – Een website voor Coop Sint Jan

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • Structuur
 • Content
 • Fotografie
 • Webdesign

De winkel in Leenderstrijp is voor mij pure nostalgie. Als klein meisje deed ik er boodschappen voor mijn moeder ‘op de pof’. De winkel bestaat al meer dan 100 jaar, maar is nog altijd springlevend. Sinds kort is Wilma er de nieuwe kruidenier. Zij gaf de historische winkel weer nieuwe energie, en ik mocht daar een website bij maken. Heerlijk om van dichtbij betrokken te zijn bij zo’n gaaf project. Ga maar eens een kijkje nemen bij Coop Sint Jan, dan snap je wat ik bedoel.

Bloggen: mijn nieuwe hobby

Mei 2016: Redigeren en optimaliseren blog Karin Verhoog

Bijdrage Prikkel Teksten:Blog

 • Zoekwoordonderzoek(je)
 • Redigeren en optimaliseren van bestaande tekst

Iemand die zo bevlogen met fotografie bezig is als Karin, kan er uren over praten. Een blog mocht daarom niet ontbreken op haar nieuwe website.

Karin levert de input en de basistekst, ik overgiet het met mijn ‘prikkel-sausje’. Er komen regelmatig nieuwe blogs bij, waardoor haar blogpagina een steeds rijkere bron van inspiratie wordt. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Tekst en fotografie: de perfecte combinatie

April 2016: Nieuwe website voor Karin Verhoog Fotografie

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • ZoeKarin Verhoog Fotografiekwoordonderzoek
 • Meedenken over de structuur
 • Tekstontwikkeling

Ergens eind 2015 raakten we in gesprek, Karin en ik. Over haar vak, fotografie. Over haar manier van werken met Beloved | Moment Design. En hoe ze daarmee natuurlijke, spontane foto’s maakt die echt iets in je los maken. Dit alles wilde ze graag terugzien in haar nieuwe website. Wat een mooie opdracht!

Karin gaf me veel ruimte om mee te denken en alle vrijheid bij het schrijven van haar content. Heerlijk! We voelen elkaar goed aan en werden beide steeds enthousiaster. Nu de website af is, zijn we allebei supertrots op het resultaat.

Neem een kijkje op www.karinverhoog.nl en je zult zien: deze foto’s komen écht binnen.

Website Zit met Pit!

Oktober 2015: Totale make-over voor Zit met Pit!www.zitmetpit.nl

Bijdrage Prikkel Teksten:

 • meedenken over de structuur
 • tekstontwikkeling
 • tekstredactie

Kinderen en computers, het lijken soms wel twee magneten. Onze jeugd brengt daardoor steeds meer tijd zitten door, iets wat tot ernstige lichamelijke problemen kan leiden.

Zit met Pit! is een innovatief lesprogramma voor kinderen vanaf 8 jaar, gericht op het aanleren van een goede (werk)houding en een gezonde balans tussen zitten en bewegen.

Het lesprogramma is ontwikkeld vanuit een ideaal, aangevuld met de nodige deskundigheid, passie en creativiteit. Prikkel Teksten verzorgde – met dezelfde gedrevenheid – teksten voor de nieuwe website; een feestje om aan te werken!

Ik ben ontzettend trots op het resultaat van deze mooie samenwerking.