Prikkel & Friends

Mijn persoonlijke favorieten ♥

Keistoer

Nog voor ik als zelfstandig tekstschrijver begon, had ik ze al in het vizier: de jongens van Keistoer. Een club van jonge, enthousiaste en creatieve gasten met veel verstand van digitale media.

Sindsdien werken we regelmatig samen; zij de techniek en ik de content. Dat nemen ze heel serieus. Ze bedenken en bouwen niet alleen hele knappe websites, voorzien van de juiste functionaliteiten, maar zorgen er ook voor dat deze goed beveiligd zijn en aantoonbaar effectief.

Zoek je een professionele partij voor het ontwikkelen van een goede online presentatie van je bedrijf? Dan kan ik je Keistoer Digitale Innovatie van harte aanbevelen.

Karin Verhoog FotografieBeloved Fotograaf | Moment Designer

We leerden elkaar kennen toen Karin een tekstschrijver zocht voor haar nieuwe website. Het klikte meteen, en al gauw werkten we samen alsof we nooit anders gedaan hadden. Op het resultaat zijn we allebei reuze trots.

Karin fotografeert mensen. Die keuze heeft ze vol overtuiging gemaakt en de reden ervan zie je terug op elke foto. Geen geposeerde standaard portretjes maar foto’s die opvallen door karakter en persoonlijkheid. En laten we eerlijk zijn: dat is toch wat je wilt als je jezelf laat fotograferen?

Zoek je een fotograaf voor een krachtig zakelijk portret waarin jouw persoonlijkheid zichtbaar is? Kijk dan eens op de website van Karin Verhoog Fotografie. En vergeet niet ook de rest van haar portfolio te bewonderen!