Storytelling ♥

Wat ik het liefst doe
(en het best kan) 

Schrijven doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Op de middelbare school zat ik een tijdje in de redactie van de schoolkrant. En om toch vooral maar wat te schrijven te hebben richtte ik later een familiekrant op. Zo vond of bedacht ik steeds weer een leuk onderwerp om teksten over te schrijven. 

En daar zit het ‘m dus in: het onderwerp.

Mijn beste werk bestaat uit teksten over mensen. En dat is geen toeval. Ik vind mensen namelijk razend interessant. Veel van mijn klanten hebben een grote passie (voor hun werk), een speciaal talent of een bijzonder verhaal. Daarover schrijven, maakt iets in me wakker. Het geeft me energie. En heel belangrijk: mijn klanten worden er blij van. Want dit zijn teksten die je écht leest.

Daarom wil ik me vooral richten op dit soort opdrachten: teksten voor en over mensen. Teksten die een verhaal vertellen. Teksten die je meenemen in een bepaalde sfeer, emotie of passie. Met andere woorden: teksten die je raken, want daar ligt mijn hart.

Storytelling ♥

Bij storytelling staat een persoonlijk verhaal centraal. Bedrijven gebruiken zo’n verhaal om informatie te gegeven over hun product of dienst, met als doel de consument aan zich te binden. Het zijn authentieke verhalen van echte mensen. Bijvoorbeeld van de oprichter, medewerker of gebruiker van een product of dienst. Stuk voor stuk mensen die recht van spreken hebben, die er uit eigen ervaring iets over kunnen vertellen.