Tekstschrijver met pit

Precies de juiste woorden

Zoekt u iemand die uw boodschap onder woorden kan brengen? Iemand die de Prikkel-Teksten-tekstschrijver-Eindhovenlezer op de juiste manier weet te prikkelen, zodat uw boodschap ook écht over komt? Iemand die ‘om de hoek’ zit, zodat u snel kunt schakelen? Als professioneel tekstschrijver in Eindhoven en omstreken help ik u graag.

Tekstschrijver Eindhoven en omstreken

Vanaf mijn werkplek zit ik binnen twee minuten met mijn auto op de A2. Als het moet, sta ik binnen 30 minuten op elke willekeurige stoep in Eindhoven of Weert. Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg zijn mijn voor- en achtertuin. Ideaal, want veel van mijn klanten komen ook uit deze regio. En dat is geen toeval.

Het liefst begin ik elke nieuwe samenwerking met een persoonlijke kennismaking. Dat is namelijk de snelste manier om te ontdekken of het klikt. Begrijp ik waar u naartoe wilt? Spreek ik de taal van uw organisatie en doelgroepen? Spreken mijn werkwijze en manier van schrijven u aan? Hoe beter we op één lijn zitten, des te beter kan ik uw boodschap verwoorden.

Natuurlijk vind ik mijn weg ook naar andere delen van Nederland. Voor een eerste kennismaking stuur ik mijn auto het hele land door. Later in de opdracht stemmen we zaken af via telefoon en e-mail, dat gaat natuurlijk prima. Met een gewone én een digitale snelweg voor de deur kan ik letterlijk alle kanten op.

Teksten in alle soorten en maten

Zowel voor korte als voor langere teksten bent u bij mij aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het controleren, corrigeren en redigeren van bestaande teksten. Met een paar aanpassingen maak ik een stroeve tekst weer soepel, zodat de lezer tot de laatste zin geprikkeld blijft.

Korte teksten:

  • brieven
  • speeches
  • folders
  • persberichten

Lange teksten:

Pit en prikkel

Tekstschrijvers (copywriters) zijn er in overvloed, maar geen twee tekstschrijvers zijn hetzelfde. Gelukkig maar, want ook alle opdrachtgevers verschillen van elkaar. Een goede match, daar gaat het om. Want hoe beter het klikt, des te beter kan ik uw boodschap verwoorden. Dat doe ik graag op een originele manier, met een beetje pit en voldoende prikkel. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je daarmee de aandacht van lezers langer vasthoudt.

De meerwaarde van een goede tekstschrijver

Het uitbesteden van uw teksten lijkt misschien een onnodige onkostenpost. U kent uw product, dienst of markt immers als geen ander, hoe brengt u al deze kennis over op een – onbekende – tekstschrijver? Ook voor teksten in correct Nederlands heeft u niet perse een tekstschrijver nodig. Er zijn immers veel mensen met een ´tien voor taal´. En tóch…

Een tekstschrijver huurt u niet alleen in voor foutloze teksten. Mijn meerwaarde bestaat uit het vinden van precies de juiste woorden, waarmee ik de lezer weet te prikkelen. Ingewikkelde zaken verwoord ik in begrijpelijke taal en ik weet hoofd- en bijzaken duidelijk van elkaar te onderscheiden. Ik verdiep me niet alleen in uw boodschap maar ook in uw doelgroepen en concurrenten. En om de kans op succes te vergroten, denk ik ook graag met u mee over het doel dat u met uw teksten voor ogen hebt.

Als tekstschrijver vorm ik de schakel tussen u en uw doelgroepen. Mijn ervaring met verschillende branches komt daarbij goed van pas, evenals mijn aangeboren nieuwsgierigheid.

www.prikkel-teksten.nl

Heb ik uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.