Uw website verbeteren

Bent u niet tevreden over de prestaties van uw huidige website? Wellicht zoekt u de oorzaak in het design, maar een website verbeteren begint vrijwel altijd bij de inhoud. Oftewel: bij de tekst en de structuur van uw site. Door hierin slimme keuzes te maken, kunt u ervoor zorgen dat uw website beter presteert op de zoektermen die u belangrijk vindt.

 

Beter scoren in vier stappen

Uw website verbeteren betekent aanpassingen doen op het gebied van:

  • Vindbaarheid: onderzoeken wat voor uw product of dienst de belangrijke zoekwoorden zijn en deze op de juiste manier in uw website verwerken.
  • Leesbaarheid: zorgen dat uw website niet alleen goed gevonden wordt door de zoekmachines, maar ook goed gewaardeerd wordt door uw doelgroep.
  • Structuur: uw website zo inrichten dat zowel zoekmachines als bezoekers de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn.
  • Web-design: het uiterlijk van uw website afstemmen op de gewenste functionaliteiten en op de doelgroep die u voor uw website wilt interesseren. Daarnaast past een goede website bij de huisstijl van uw bedrijf.

Als tekstschrijver richt ik mij met name op de eerste drie punten: vindbaarheid, leesbaarheid en structuur. Voor eventuele aanpassingen aan het uiterlijk van uw website werk ik samen met professionele webdesigners.